HTTPS

analogscott
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Thu, 07/24/2014 - 11:57
#1
HTTPS

i installed this plugin initially on an HTTP and it worked well with a couple glitches. I decided to setup this site as a HTTPS and now when running the plugin on the site it's very glitchy. Could you look at the site and give me some ideas.

https://collegepursuit.com

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Sat, 07/26/2014 - 11:02

Hi,
Please check your email

Regards,

analogscott
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Sun, 07/27/2014 - 23:42

I uninstalled the old plugin, FTPed into wp-content/plugins and made sure the directory was gone, then installed the version you sent by email. It's exactly like the last version. It actually remembered all the settings from the previous version. Is there something more i should have removed?

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Mon, 07/28/2014 - 09:42

Hi,
You just replace the old plugin with the new one. If there is any further problems, feel free to contact us

Regards,

analogscott
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Mon, 07/28/2014 - 09:54

That was done, that's what i was saying with my last post. It's exactly the same problem.

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Wed, 07/30/2014 - 09:36

Hi,
Please send us your site url and log-in account via cindy@megadrupal.com
We will check and fix the problem

Regards,

nguyennguyen
nguyennguyen's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Thu, 07/31/2014 - 17:05

Hi
Sorry for replying late.
Your issue has been fixed
Let's us know if you face any issue
Best regards
pirateS

Log in or register to post comments