Issues with page icons

juliolopezbarajas
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Fri, 06/24/2016 - 09:20
#1
Issues with page icons

i have just upload my web page to www.dutygear.net and i have notice that in Mozilla Firefox and Google Chrome, the icons for some links are not loaded or not shown in the page, this issue doesn't happens with internet explorer.

I hope you can help me to find the solution to this small issue.

Thanks in advance.

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 14 hours 5 min ago
Mon, 06/27/2016 - 12:11

Hi,

Please check if the 4 files: aweicon.woffaweicon.ttfaweicon.eot and aweicon.svg exist or not? 

If all files are included, please check if the path is correct or not?

If you do not have those files, please feedback us then we will send you the files

juliolopezbarajas
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Tue, 06/28/2016 - 07:31

Hi, thanks for your comments.

I checked already and i have noticed that all the files exists at the correct path, but they are not visible in chrome and firefox browsers, they are only visible in internet explorer.

Any other suggestion?

Thanks in advance

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 14 hours 5 min ago
Tue, 06/28/2016 - 09:15

Hi,

You can inspect and see the error (the path is incorrect)

Please see this

Image title

juliolopezbarajas
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Tue, 07/05/2016 - 11:45

Hi, thanks a lot for your support. I'm sorry if i don't understand your point, now i see what the problem is, i don't have those files, can you please tell me where can i get them?

My other question is, why can i see all the images when i'm using internet explorer?

Thanks again in advance!

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 14 hours 5 min ago
Tue, 07/05/2016 - 14:12

Hi,

Please check your email for the files

Log in or register to post comments