Anchor IDs not working properly between diferent HTML files

hpnmax
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Wed, 03/02/2016 - 05:54
#1
Anchor IDs not working properly between diferent HTML files

We I click on a link pointed to an id on a diferent HTML(ex;: Contacto) file not loding properly, it jumps in between, not to exact position of the id.
Please help.

Thanks

hpnmax
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Wed, 03/02/2016 - 05:56

example: <li class="last leaf"><a href="index.html#contacto" title="">Contacto</a></li>

hattt13
Offline
Last seen: 1 day 23 hours ago
Mon, 03/14/2016 - 17:09

hi, you can to use the following code:

.hover-link .overlay, .hover-link-text .overlay {
    background-color: rgba(255,191,0,.8);
}

Thanks.

hattt13
Offline
Last seen: 1 day 23 hours ago
Mon, 03/14/2016 - 17:12

Hi, We checked and didn't find error as you said, would you please check back. Thanks

zwoelfer
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago
Fri, 07/28/2017 - 13:06

Similar problem here:

http://pixelrausch.com/hebi/index.html

While jumping to the anchor points it lands too low so you can´t read the whole title.

Where and how can I change this?

Thanks in advance

zwoelfer
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago
Mon, 07/31/2017 - 14:06

Anything new in here?

cindy
cindy's picture
Offline
Last seen: 1 day 23 hours ago
Mon, 08/07/2017 - 15:26

Hi,

Sorry for the late respond

We check your website but see no problem

Could you please explain more clearly with screeshots

Log in or register to post comments